Heracles pikt zevende zomeraanwinst op bij Dinamo Zagreb

Reacties

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Mateo Les. De twintigjarige centrumverdediger komt over van Dinamo Zagreb en heeft dinsdag een driejarig contract met een optie op nog een seizoen getekend in Almelo.

Heracles pikt zevende zomeraanwinst op bij Dinamo Zagreb
© Pro Shots

Les is een linksbenige centrumverdediger die al sinds 2014 in de jeugd van Zagreb speelde. Nu gaat de Kroatische jeugdinternational dus beginnen aan zijn eerste buitenlandse avontuur.

'De overgang naar Heracles Almelo is voor mij een goede volgende stap. Ik ben jong, kan nog veel leren en weet dat deze club me daarin wil en kan ondersteunen. Mijn doel is om op termijn basisspeler te worden en Heracles Almelo te vertegenwoordigen in de Eredivisie', vertelt hij op de clubsite van de Almeloërs.

'Mateo krijgt hier de tijd en ruimte om verdere stappen te maken in zijn ontwikkeling. Op termijn zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan in het hart van de defensie', licht technisch directeur Tim Gilissen toe. Les moet in Almelo concurreren met Robin Pröpper, Mats Knoester en Marco Rente, die overkwam van Borussia Dortmund.

De Kroaat is de zevende zomerse aanwinst van Heracles, dat zich eerder versterkte met Delano Burgzorg, Rai Vloet, Noah Fadiga, Sinan Bakis, Luca de la Torre en dus Rente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.