Heracles neemt pechvogel Hardeveld over van Utrecht

Reacties

Jeff Hardeveld heeft vrijdagmiddag een contract getekend bij Heracles Almelo. De 22-jarige verdediger komt over van FC Utrecht.

Heracles neemt pechvogel Hardeveld over van Utrecht

Hardeveld doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en vertrok in 2014 naar de Domstad. Bij Utrecht kwam hij door aanhoudend blessureleed in drie seizoen tot slechts negentien optredens in de Eredivisie. Evengoed verlegende hij in maart zijn verbintenis tot medio 2018.

Door de komst van centrale verdediger Dario Dumic en linksback Urby Emanuelson was het perspectief van Hardveld op speeltijd bij Utrecht vertroebeld. Heracles biedt uitkomst voor de linkspoot. De ploeg van trainer John Stegeman zag met Justin Hoogma, Mike te Wierik en Robin Gosens deze zomer al drie verdedigers vertrekken en heeft met Hardeveld een optie voor het centrum en de positie van linksachter.

Hardeveld heeft bij Heracles een contract tot medio 2019 getekend met een optie op nog een jaar. 'Ik wil graag weer veel gaan spelen in de Eredivisie. Ik heb fijne gesprekken gehad en ook het stadion gezien. Het ziet er allemaal goed en professioneel uit. Ik heb met een aantal mensen gesproken, waaronder Kristoffer Peterson. Ook hij was heel positief', verklaart Hardeveld zijn transfer.

Reactie Yassin Ayoub na FC Utrecht - Valletta FC
Reactie Cyriel Dessers na FC Utrecht - Valletta FC
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.