Heracles Almelo pikt derde zomeraanwinst op bij Club Brugge

Reacties

Bij de eerste training van Heracles Almelo voor het nieuwe seizoen zal maandagochtend een nieuw gezicht aansluiten. Noah Fadiga komt over van Club Brugge en heeft een driejarig contract getekend in Almelo.

Heracles Almelo pikt derde zomeraanwinst op bij Club Brugge
© nesimages.nl

Fadiga speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam, waar hij in totaal 25 officiële wedstrijden in actie kwam. Daarin was de twintigjarige rechtsback goed voor één doelpunt en één assist. Het contract van Fadiga bij Brugge liep nog door tot medio 2021, maar de Belg met Senegalese roots heeft nu dus getekend bij Heracles.

'Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze', legt technisch directeur Tim Gilissen uit op de clubsite. 'Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord.' Laatstgenoemde scheurde in november zijn voorste kruisband en is voorlopig nog niet inzetbaar.

'Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn. Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk dan ook uit naar de eerste training maandagochtend', reageert Fadiga, die na Delano Burgzorg en Rai Vloet de derde zomeraanwinst van Heracles is.

De club gaat de komende tijd nog op zoek naar een opvolger van spits Cyriel Dessers en wil het liefst ook nog een middenvelder en centrumverdediger aantrekken. Op 1 augustus wacht met een confrontatie met FC Groningen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

Spelersprofiel

N. Fadiga


Geboortedatum:
3 december 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Brugge
Nationaliteit
Senegal
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Gent
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.