Heracles Almelo neemt doelman die inviel als spits op proef

Reacties

Heracles Almelo geeft Eric Verstappen de kans om een contract te verdienen. Verstappen was aangesloten bij Team VVCS, het team voor werkloze voetballers, maar gaat nu op proef bij de nummer negen van het afgelopen Eredivisie-seizoen. Als keeper, welteverstaan.

Heracles Almelo neemt doelman die inviel als spits op proef
© Pro Shots

De 27-jarige Verstappen is transfervrij sinds zijn vertrek bij het Duitse Würzburger Kickers, waar hij een merkwaardig seizoen achter de rug heeft. Hij speelde maar twee wedstrijden in de 2. Bundesliga en slechts een op zijn favoriete positie: op doel. Eind december miste Würzburger Kickers zoveel spelers door een corona-uitbraak, dat Verstappen in de verloren uitwedstrijd bij SV Darmstadt 98 als spits moest invallen. Een doelpunt van de gelegenheidsaanvaller zat er niet in: 2-0.

Würzburger Kickers, dat naast Verstappen ook Douglas, Chris David en Rajiv van La Parra onder contract had staan, degradeerde naar het derde niveau van Duitsland. Verstappen kwam zonder werkgever te zitten en sloot aan bij Team VVCS, maar nu gaat hij meetrainen bij Heracles. In Nederland kwam hij eerder uit voor PSV (jeugd), VVV-Venlo en De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.