Hendrix grapt na eerste Spartak-training: 'Ik ben keeper'

Reacties

Jorrit Hendrix heeft zich op zijn eerste werkdag bij Spartak Moskou direct van zijn grappige kant laten zien.

Hendrix grapt na eerste Spartak-training: 'Ik ben keeper'
© Pro Shots

Hendrix heeft zijn eerste training achter de rug als speler van Spartak Moskou. De middenvelder, die na zijn jaren bij PSV bij de Russische club begint aan zijn eerste buitenlandse avontuur, doorstond zondag de eerste sessie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Mij was verteld dat fitnesstrainer Vladimir Cepzanovic een beest was', zei Hendrix na zijn eerste sessie tegen Sport-Express. 'Het was een serieuze sessie, maar absoluut geen hel. Laten we afwachten wat me de komende dagen te wachten staat, maar ik ben er klaar voor. Ik was ervoor gewaarschuwd.'

De middenvelder had genoeg energie om nog met humor antwoorden te geven op de vraag wat zijn favoriete plaats is. 'Doelman', zei Hendrix met een lach. 'Ik maak natuurlijk een grapje. Over het algemeen is het de rol van controlerende middenvelder. Ik speel centraal, maar ik kan ook op rechts of links spelen. Het maakt me niet veel uit.'

'Ik heb met trainer Domenico Tedesco nog niet gesproken over mijn positie. Mij is er alleen nog terloops naar gevraagd. Het belangrijkste is om het team te helpen. Ik zal het doen wat daarvoor nodig is', zei Hendrix, die tijd heeft voor zijn officiële debuut voor Spartak. Op 20 februari staat het bekerduel met Dinamo Moskou op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.