Hellas haalt Nederlands duo binnen in strijd om lijfsbehoud in Serie A

Reacties

Voor Jayden Braaf en Deyovaisio Zeefuik zit de periode in de Bundesliga er voorlopig op. Het duo tekent op korte termijn een contract in de Serie A. Hellas Verona wordt de volgende bestemming van de Nederlanders.

Hellas haalt Nederlands duo binnen in strijd om lijfsbehoud in Serie A
© Pro Shots

Braaf stond sinds afgelopen zomer onder contract bij Borussia Dortmund. De vleugelaanvaller werd transfervrij overgenomen van Manchester City, dat hem op zestienjarige leeftijd weg had gehaald bij PSV. Een doorbraak bij beide clubs zat er nooit in, terwijl een verhuurperiode aan Udinese tot vier wedstrijden en één doelpunt beperkt bleef.

Buiten de lijnen stelde Braaf volgens diverse Duitse media ook teleur. Zijn gedrag zou een reden zijn geweest om de aanvaller weer in de etalage te zetten. Op een trainingskamp in Turkije verloor Dortmund het laatste beetje hoop in een succesvolle toekomst met Braaf. In Verona krijgt de aanvaller nu een nieuwe kans.

Voor Zeefuik begon het tijdperk in de Bundesliga in 2020 aanvankelijk nog succesvol. Voor vier miljoen euro werd hij overgenomen van FC Groningen. Afgelopen seizoen verloor hij echter zijn basisplaats, waarna hij al aan Blackburn Rovers verhuurd weg. Deze maand kreeg Zeefuik te horen dat hij opnieuw uit Berlijn mocht vertrekken. Samen met Braaf ondergaat hij vrijdag een medische keuring bij Hellas Verona.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.