Heitinga neemt afscheid: 'Jullie zijn nog niet van me af'

Reacties

John Heitinga heeft zondag officieel afscheid genomen van het publiek van Ajax. De verdediger besloot onlangs per direct een punt achter zijn carrière te zetten.

Heitinga neemt afscheid: 'Jullie zijn nog niet van me af'

Voorafgaand aan De Klassieker tegen Feyenoord gunde Ajax Heitinga een mooi afscheid. 'Lieve Ajax-supporters, ik wil jullie bedanken voor de steun en Ajax bedanken voor dit mooie afscheid. En voor de F-side en Vak410: ik zal nog vaak tussen jullie in zitten tijdens wedstrijden', sprak Heitinga de fans toe.

De 32-jarige Heitinga riep de Ajax-aanhang ook op om de ploeg van trainer Frank de Boer te blijven steunen. 'Ik hoop dat jullie onze spelers hard gaan aanmoedigen vandaag, zodat we de drie punten pakken tegen Feyenoord. Jongens, dankjewel, jullie zijn nog niet van me af.'

Heitinga keerde afgelopen zomer terug bij zijn oude liefde Ajax, maar wist geen moment te overtuigen en zat vooral op de bank of de tribune. Om die reden heeft de mandekker besloten zijn spelerscarrière te beëindigen. Hij krijgt van Ajax wel de vrijheid om mee te trainen wanneer hij dat wil en te ruiken aan het trainersvak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.