Heisa tijdens oefenduel met Ajax: fans maken Nagelsmann uit voor varken

Reacties

Bayern München trok weliswaar miljoenen uit om Julian Nagelsmann naar Beieren te halen, dit betekent niet dat alle fans blij met hem zijn. Tijdens het oefenduel met Ajax in de Allianz Arena was het onrustig, de negatieve aandacht was gericht op Nagelsmann.

Heisa tijdens oefenduel met Ajax: fans maken Nagelsmann uit voor varken
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Ajax
Ajax

De Duitser was in totaal zeven jaar verbonden aan 1860 München, de rivaal van Bayern München. Vijf jaar als speler, met het tweede elftal als eindstation, en twee jaar als jeugdtrainer. Dit ligt blijkbaar nog steeds gevoelig en dus richtte een groepje fans zich tijdens de wedstrijd tegen Ajax (2-2) op Nagelsmann.

'Nagelsmann jij varken, terug naar 1860 München!', werd er herhaaldelijk geschreeuwd tijdens de oefenwedstrijd. Jammer genoeg viel het niet te missen voor de trainer. 'Ik heb het gemerkt, ja. Het stadion zat niet helemaal vol en zij waren het luidst van allemaal', stelde Nagelsmann na de wedstrijd.

De coach blijft er rustig onder. 'Je kan niet iedereen tevreden houden. Soms moet je gewoon om kunnen gaan met dingen. Ik ben geen fan van rivaliteit, ik sta voor tolerantie en toegankelijkheid in mijn leven. Niet iedereen hoeft het te waarderen dat ik bij de rivalen zat, iedereen mag zelf bepalen hoe hij zijn mening daarover uit.'

Met prestaties kan Nagelsmann de critici snel de mond snoeren, op 6 augustus begint het seizoen officieel voor Bayern München met de bekerwedstrijd tegen Bremer SV. Daarna volgen twee lastige wedstrijden: Borussia Mönchengladbach is de eerste tegenstander in de competitie en tegen Borussia Dortmund wordt op 17 augustus gespeeld om de Duitse Super Cup.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.