Heerenveen verwacht serene rust op Deadline Day

Reacties

Tenzij er een club is die zich met een enorme zak geld meldt bij het Abe Lenstra Stadion, gaat SC Heerenveen in de laatste uren van de winterse transferperiode geen zaken meer doen. De Friezen hebben hun selectie al een tijdje rond.

Heerenveen verwacht serene rust op Deadline Day

Net zoals vorig jaar winter - toen Sam Larsson zijn zinnen had gezet op een transfer, de Zweed vertrok uiteindelijk pas in de zomer - wil Heerenveen de groep bij elkaar houden. Dat betekent dat de club alleen wil nadenken over de verkoop van een basisspeler, als er buitensporige bedragen op tafel komen.

'Als AC Milan morgen twintig miljoen wil betalen voor iemand, bij wijze van spreken, dan kan alles veranderen', laat technisch manager Gerry Hamstra weten aan Voetbal Intetrnational. 'Maar ik verwacht niks, er speelt op dit moment helemaal niets.' Doelman Wouter van der Steen leek eerder deze maand over te stappen naar een club uit Japan, maar heeft zich - door de blessure van concurrent Warner Hahn - neergelegd bij een langer verblijf in Friesland. Hamstra: 'Heel vervelend voor Wouter, maar gezien de situatie is het niet anders.'

Voor Reza Ghoochannejhad was er begin januari eveneens interesse, maar de Iraniër is net vader geworden en blijft zodoende ook gewoon in Heerenveen. Wel gaat de club Ivan Rako nog van de hand doen. De Zweed kwam een jaar geleden in de winter over, speelde geen minuut en gaat terugkeren naar zijn thuisland. Daar is de markt echter nog weken langer open, dus heeft Heerenveen geen haast.

Samenvatting SC Heerenveen - Sparta Rotterdam
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.