Heerenveen versterkt de voorhoede met aanvaller uit Cyprus

Reacties

SC Heerenveen heeft in de persoon van Loizos Loizou een nieuwe vleugelaanvaller gestrikt. De Cyprioot wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Omonia Nikosia.

Heerenveen versterkt de voorhoede met aanvaller uit Cyprus
© Pro Shots

Heerenveen was al een tijdje bezig met de komst van Loizou, een twintigjarige linksbenige rechtsbuiten. De Friezen hoopten de aanvaller te kunnen huren met een optie tot koop, maar de onderhandelingen over de hoogte van het koopbedrag verliepen moeizaam. Heerenveen communiceert nu niets over een optie tot koop; het lijkt dus om een kale huur te gaan.

Loizou gaat bij Heerenveen met rugnummer 10 spelen. 'Loizos is een echte dribbelaar die vanuit het niets, iets kan creëren', zegt algemeen directeur Ferry de Haan op de website van Heerenveen. 'Zeker in wedstrijden waarbij je in de eindfase creatiever moet zijn, kunnen we hem goed gebruiken. Met hem krijgen we voorin meer mogelijkheden.'

Na Nathan Tjoe-A-On is Loizou, die met deze overstap zijn eerste avontuur buiten Cyprus aangaat, de tweede nieuwkomer bij Heerenveen voor deze maand.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.