Heerenveen heeft na vertrek Bednarek geen keeper meer over

Reacties

SC Heerenveen moet voor komend seizoen hard op zoek naar nieuwe doelmannen. Na Warner Hahn en Trevor Doornbusch vertrekt ook Filip Bednarek, met wie de club graag verder wilde.

Heerenveen heeft na vertrek Bednarek geen keeper meer over
© Pro Shots

Heerenveen was in gesprek met de 27-jarige Bednarek over een verlenging van het aflopende contract van de doelman. Die onderhandelingen zijn op niets uitgelopen, zo blijkt nu de keeper wordt voorgesteld op de website van het Poolse Lech Poznán. Bednarek wordt in zijn vaderland medisch gekeurd en zal, als er geen problemen aan het licht komen, een contract ondertekenen.

Bednarek stond sinds 2018 op de loonlijst bij Heerenveen en speelde zeven competitiewedstrijden voor de Friezen. Eerder in zijn loopbaan kwam de goalie uit voor De Graafschap, FC Utrecht en FC Twente. Bij Lech Poznán gaat hij de concurrentiestrijd aan met Mickey van der Hart, die vorig jaar van PEC Zwolle naar de nummer vijf van Polen maakte.

Door het vertrek van Bednarek heeft Heerenveen voor komend seizoen geen keeper meer over. Eerder namen Hahn en Doornbusch al afscheid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.