Heerenveen en Streppel in de winterstop rond de tafel

Reacties

SC Heerenveen en Jurgen Streppel gaan in de winterstop rond de tafel om de toekomst te bespreken. Het contract van de trainer loopt na dit seizoen af.

Heerenveen en Streppel in de winterstop rond de tafel

Heerenveen verblijft van 7 tot en met 13 januari in La Manga. 'Ik kan niet zeggen: Op die en die dag gaan we om twaalf uur met elkaar zitten, maar er zal dan uiteindelijk wel iets besproken worden', aldus Streppel.

De coach heeft zelf nog niet besloten of hij na dit seizoen een toekomst voor zichzelf zit in Friesland. Technisch manager Gerry Hamstra liet onlangs weten dat hij achter Streppel staat, nadat fans tijdens het duel met VVV-Venlo (1-1) om zijn ontslag riepen.

Ondanks die steunbetuiging van Hamstra bestaat er ook intern verzet tegen de werkwijze van Streppel. Dat sentiment vond onlangs op bijzondere manier zijn weg naar buiten, toen er via het Twitter-account van de jeugdafdeling van Heerenveen kritiek werd geleverd op het wisselbeleid van Streppel. Die tweet werd na enige tijd verwijderd.

Op de ranglijst staat Heerenveen negende. Er is een plek bij de eerste zeven nodig om de uitgesproken doelstelling – play-offs om Europees voetbal – te behalen. Streppel was als trainer eerder werkzaam voor Helmond Sport en Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.