Heerenveen en Lokeren in gesprek over Marzo

Reacties

Stefano Marzo vertrekt mogelijk bij SC Heerenveen. SC Lokeren heeft vergaande belangstelling voor de 26-jarige rechtsback.

Heerenveen en Lokeren in gesprek over Marzo

'De clubs zijn met elkaar in gesprek, maar er is nog niets definitief', meldt technisch manager Gerry Hamstra aan VI. Eerder maakte Luciano Slagveer al de overstap van Heerenveen naar Lokeren. Marzo speelt al vier seizoenen voor Heerenveen. Hij kwam eerder uit voor Beerschot en doorliep de jeugdopleiding van PSV, waar hij niet doorbrak.

Indien Marzo vertrekt, betekent het dat Heerenveen op drie posities achterin op zoek moet naar een nieuwe speler. Doelman Erwin Mulder en linksback Lucas Bijker verlaten de club namelijk met een aflopend contract. De eerste versterking voor komend seizoen laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. 'We hopen binnenkort iets te kunnen melden', aldus Hamstra.

Voor de positie van doelman is Benjamin van Leer in beeld bij Heerenveen, maar eerder deze week was er bij Roda JC Kerkrade nog geen bod binnengekomen. Heerenveen verkocht eerder deze week centrumverdediger Kenny Otigba aan Ferencvaros. Het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Kasimpasa.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.