Hazard barst van het vertrouwen: 'Wij zijn klaar voor Barcelona'

Reacties

Eden Hazard denkt dat Chelsea weer helemaal terug is na de broodnodige competitiezege op West Bromwich Albion maandagavond (3-0). De 26-jarige Belg was de absolute uitblinker tegen The Baggies.

Hazard barst van het vertrouwen: 'Wij zijn klaar voor Barcelona'

Na pijnlijke competitienederlagen tegen AFC Bournemouth (0-3) en Watford (4-1) rechtte Chelsea maandag de rug. 'We hebben een reactie getoond aan onze fans, dat is altijd goed', zei Hazard achteraf tegen Sky Sports. 'Nu moeten we tegen Hull City (FA Cup) en Barcelona (Champions League) en we zijn er klaar voor. Het is niet makkelijk om twee duels op rij te verliezen, maar nu zijn we terug. Wij zijn Chelsea, de kampioen en we moeten alles geven.'

Hazard stond naast een nieuwe aanvalspartner in de Chelsea-voorhoede. Olivier Giroud maakte zijn basisdebuut voor de Londenaren en gaf meteen een assist bij de 1-0 van Hazard. 'Hij is een geweldige target man. Misschien wel één van de besten van Engeland. Met zo'n goed aanspeelpunt is het makkelijk combineren', stak de Belg de loftrompet over de winteraanwinst.

Conte
Manager Antonio Conte was vooral opgelucht na de zege van zijn ploeg op Stamford Bridge. 'Het was heel belangrijk om vanavond te winnen. Als je twee keer op zo'n manier verliest zakt je zelfvertrouwen weg', aldus de Italiaan, wiens positie de afgelopen weken begon te wankelen. Volgens Sky Sports heeft Chelsea zelfs al telefonisch contact gehad met Luis Enrique om hem te polsen als mogelijke opvolger. Conte sprak vorige week de wens uit dat de clubleiding met een publiekelijke steunbetuiging zou komen, maar die kwam er niet.

'We beginnen te wennen aan die speculaties', relativeerde de oefenmeester maandag. 'Maar we blijven er tegen vechten. Er is maar één manier om het te stoppen: winnen en goed voetbal spelen.' Duidelijk is dat de Italiaan zijn borst nat kan maken, gezien het programma van Chelsea de komende weken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.