Hatzidiakos vindt dat openingstreffer Ajax afgekeurd had moeten worden

Reacties

Brian Brobbey was zondag belangrijk voor Ajax toen hij de score opende op bezoek bij AZ. Volgens Pantelis Hatzidiakos had die treffer echter niet mogen tellen. De verdediger werd afgetroefd door Brobbey, maar vond zelf dat de aanvaller van Ajax een overtreding beging.

Hatzidiakos vindt dat openingstreffer Ajax afgekeurd had moeten worden
© Pro Shots
AZ
AZ
2 - 2
Ajax
Ajax

Brobbey sloeg voor rust toe na een dieptepass van Kenneth Taylor. De spits won het duel van Hatzidiakos en wipte de bal vervolgens over keeper Peter Vindahl Jensen heen. 'Je weet van tevoren als je tegen Brian speelt dat het er fysiek aan toegaat. Het waren mooie duels', zei Hatzidiakos in gesprek met ESPN.

Toch had de 0-1 niet mogen tellen, vond de Griekse verdediger. 'Hij duwt me met twee handen in mijn rug, terwijl ik de bal wilde koppen. Iedereen die gevoetbald heeft weet dat je niet kan springen als je een klein zetje in je rug krijgt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hatzidiakos was het er niet mee eens toen hij de vraag kreeg of hij zich dan maar beter moet wapenen tegen een sterke spits als Brobbey. 'Volgens mij zijn er genoeg camera's om dit te zien. Ik heb het net teruggezien en je ziet duidelijk dat hij twee handen op mijn rug legt. Als ik was gevallen, was het nog duidelijker geweest. Dit was een overtreding.'

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.