Hartverwarmende ontvangst ontroert van Barça verloste Umtiti

Reacties

Samuel Umtiti is op hartverwarmende wijze ontvangen in Italië. De Franse wereldkampioen van 2018 tekende een contract bij Lecce en dat leverde dolle taferelen op. Tot grote ontroering van de verdediger zelf.

Hartverwarmende ontvangst ontroert van Barça verloste Umtiti

In Camp Nou was de verdediger volledig op een zijspoor geraakt. Door blessures haalde Umtiti al jaren niet meer zijn niveau, terwijl de komst van onder andere Andreas Christensen en Jules Koundé betekende dat hij overbodig was geraakt. Daardoor zochten beide partijen naar een oplossing.

Die werd gevonden in Lecce. De Serie A-club huurt Umtiti van Barça en dwong een optie tot koop af. Vorig jaar kwam de Fransman tot slechts een competitiewedstrijd. In Italië wil hij zijn carrière nu nieuw leven inblazen.

De tifosi van Lecce waren alvast in de wolken met de komst van de wereldkampioen. Honderden fans vingen de mandekker op nadat hij geland was in zijn nieuwe woonplaats. De hartverwarmende ontvangst zorgde voor ontroering bij Umtiti, die zijn tranen de vrije loop liet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.