Hartverwarmend gebaar: Camavinga deelt tenues uit in Oekraïense kleedkamer

Reacties
Hartverwarmend gebaar: Camavinga deelt tenues uit in Oekraïense kleedkamer
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een schitterend gebaar van Eduardo Camavinga: na de wedstrijd tussen Jong Oekraïne en Jong Frankrijk deelde hij in de kleedkamer van de tegenstander de tenues van de Franse ploeg uit.

De wedstrijd had eigenlijk in Oekraïne afgewerkt moeten worden, maar vanwege de oorlog werd uitgeweken naar het Necmi̇ Kadioğlu Sports Complex in Istanbul. Na het duel, dat in 3-3 eindigde, bezocht de negentienjarige Camavinga de kleedkamer van Oekraïne.

'Deze shirts zijn voor jullie allemaal. We weten dat de situatie heel erg moeilijk is. Daarom is dit cadeau voor jullie. Ik, wij en alle mensen in Europa hopen dat deze slechte situatie snel beter wordt', sprak Camavinga, die zelf 34 minuten meedeed.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.