Hartman erkent revanchegevoelens bij Feyenoord

Reacties

Donderdag hervat Feyenoord zijn Europese campagne tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Linksback Quilindschy Hartman heeft toegegeven dat zijn ploeg revanchegevoelens koestert ten opzichte van de Italianen.

Hartman erkent revanchegevoelens bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
AS Roma
AS Roma

Die waren de afgelopen twee jaar namelijk steeds verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Rotterdammers in Europa. In 2022 won Roma de finale van de Conference League, vorig jaar smeet de ploeg van (toen nog) José Mourinho de deur naar de halve finale van de Europa League dicht in het gezicht van Hartman en zijn ploeggenoten. De behoefte aan sportieve wraak is groot.

'Ja natuurlijk, vorig seizoen zijn wij door hen uitgeschakeld op een vervelende manier, in de laatste minuten van de wedstrijd. Dan heb je nog wel een revanchegevoel, ja. De trainer zei ook al dat we donderdag AS Roma hebben en we hebben nog wat goed te maken tegen hen', begon Hartman op de clubkanalen van Feyenoord. In de voorlaatste minuut schoot Paulo Dybala zijn ploeg naar een verlenging, waarin Roma vervolgens afstand nam van de ploeg van Arne Slot.

'In het verleden hebben we elkaar meerdere keren gezien en laten we hopen dat we hun nu een keer kunnen uitschakelen. Het zijn nog veel dezelfde spelers en volgens mij hebben ze een goede reeks achter de rug, dus ik ben benieuwd', vervolgt de 22-jarige verdediger. Na drie competitiezeges op rij verloor het team van Daniele De Rossi zondag overigens wel. In Stadio Olimpico was Internazionale met 2-4 te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.