Hart probeert in 'Vorm-rol' loopbaan nieuw leven in te blazen

Reacties

Tottenham Hotspur heeft Joe Hart onderdak geboden. De 33-jarige doelman heeft zich voor twee jaar verbonden aan de Londense club.

Hart probeert in 'Vorm-rol' loopbaan nieuw leven in te blazen
© Pro Shots

Hart was op zoek naar een nieuwe club nadat zijn contract bij Burnley was afgelopen. De 75-voudig Engels international, die ruim vier jaar geleden nog onder de lat stond bij Manchester City in de halve finale van de Champions League, was in de vergetelheid geraakt.

Na zijn uitgespeelde rol bij Manchester City kwam hij na huurperiodes bij Torino en West Ham United in 2018 terecht bij Burnley. Daar raakte de goalie in zijn eerste seizoen zijn basisplaats kwijt en moest hij afgelopen seizoen genoegen nemen met optredens in de strijd om de FA Cup en de League Cup. Het gebrek aan perspectief dwong hem naar de uitgang.

Tottenham Hotspur biedt Hart nu de kans zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Bij de Londense club zal hij met Paulo Gazzaniga moeten strijden voor de rol van stand-in van eerste keuze Hugo Lloris. De afgelopen seizoenen vervulde Michel Vorm die rol.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.