Hart: 'Manchester City kan de Champions League winnen'

Reacties

Manchester City-doelman Joe Hart denkt dat zijn ploeg de Champions League kan winnen. The Citizens kwamen nog nooit verder dan de achtste finale van het kampioenenbal, maar het vertrouwen van de Engelsman is groot.

Hart: 'Manchester City kan de Champions League winnen'

'We moeten geloven dat we de Champions League kunnen winnen, anders kunnen we net zo goed thuisblijven', zegt de 28-jarige doelman op de clubsite in aanloop naar het uitduel met Dinamo Kiev in de achtste finale van het toernooi. 'De Champions League is het beste van het beste, dus als je niet op je best bent, verlies je. Zo simpel is het. Het is zaak om op het juiste moment te pieken. Het is een geweldige competitie.'

De afgelopen twee edities werd City in de achtste finale uitgeschakeld door Barcelona. Dit jaar hebben The Citizens met Dinamo Kiev een iets lichtere tegenstander getroffen. De Oekraïners spelen woendagavond (20.45 uur) bovendien hun eerste competitieve duel in bijna twee maanden. 'Dat kan een voordeel of een nadeel zijn. Ze kunnen goed uitgerust zijn, maar ook een beetje roestig', voorspelt Hart.

'Kiev heeft zich de afgelopen jaren bewezen in Europa en met name de uitwedstrijd zal pittig worden', aldus de doelman, die afgelopen zondag op de bank zat toen City met 5-1 verloor van Chelsea in het FA Cup-toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.