Hancko kan ontzettend genieten van De Kuip: 'Dat vond ik bizar'

Reacties

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko werd voor de leeuwen gegooid, maar kon daardoor juist extra genieten van zijn debuut tegen FC Emmen. Slechts enkele dagen nadat zijn transfer naar Rotterdam was rondgekomen kreeg hij al een basisplaats van trainer Arne Slot. Inmiddels is de verdediger niet meer weg te denken uit de defensie van de Eredivisie-koploper.

Hancko kan ontzettend genieten van De Kuip: 'Dat vond ik bizar'
© Pro Shots

In gesprek met Feyenoord Magazine vertelt Hancko over zijn eerste periode in Nederland en met name zijn debuutwedstrijd. Die beviel de Slowaak behoorlijk. 'Toen ik na die wedstrijd eenmaal in mijn appartement was, kon ik eigenlijk niet geloven wat ik had meegemaakt. Maar ik wist wel direct dat ik de goede keuze had gemaakt', blikt hij terug op vorig jaar.

Het publiek was het steuntje in de rug dat Hancko nodig had. 'Dat er in De Kuip even hard wordt gejuicht voor een goede tackle als voor een aanvallende actie, vond ik helemaal bizar. Ik ben daar nog steeds niet aan gewend.'

Inmiddels staat de teller voor Hancko op 29 wedstrijden in de hoofdmacht. Op VI PRO omschreef clubwatcher Martijn Krabbendam hem al als de perfect match voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.