Halve finales FA Cup logistieke nachtmerrie

Reacties

De halve finales in de strijd om de FA Cup zorgen voor problemen. De Engelse bond hoopt op clementie van de overheid. Liverpool en Manchester City hopen op flexibiliteit van de FA.

Halve finales FA Cup logistieke nachtmerrie
© Pro Shots

Chelsea mag op basis van de sancties tegen eigenaar Roman Abramovich geen kaarten verkopen voor de halve finale tegen Crystal Palace. Dat betekent dat Wembley op 16 april voor de helft gevuld zal zijn met enkel fans van Crystal Palace.

De Engelse bond probeert met de overheid een oplossing te vinden om dat te voorkomen. 'We hopen op uitverkochte halve finales. We werken met de autoriteiten om een manier te vinden om tickets te verkopen aan Chelsea-fans met het respecteren van de sancties', aldus een FA-statement.

Ook de andere halve finale op Wembley kent een potentiële logistieke nachtmerrie. Fans van Manchester City en Liverpool hebben erop aangedrongen de wedstrijd te verplaatsen. Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er dat weekend namelijk geen treinen naar Londen. Dat zal leiden tot een chaos, zo wordt verwacht. Om dat te voorkomen wordt geopperd te kiezen voor een ander stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.