Hakimi aangeklaagd voor verkrachting

Achraf Hakimi wordt aangeklaagd voor verkrachting. De officier van justitie heeft vrijdag aan persbureau AFP bevestigd dat er een formeel onderzoek loopt naar de vleugelverdediger.

Hakimi aangeklaagd voor verkrachting
© Pro Shots

Hakimi werd beschuldigd door een 24-jarige vrouw, die het volgens de informatie van Le Parisien zelf bij een verklaring wilde houden, maar geen formele klacht wilde indienen. Gezien de ernst van de beschuldiging besloot het Openbaar Ministerie toch om de zaak op te pakken.

De advocaat van de Marokkaans international, Fanny Colin, heeft de beschuldigingen ontkend. 'Hij is rustig en stelt zich beschikbaar voor de autoriteiten', stelde Colin. Paris Saint-Germain sprak ook zijn steun uit naar de speler, die in een gesprek met de clubleiding heeft aangegeven onschuldig te zijn.

PSG speelt zaterdag in de Ligue 1 de thuiswedstrijd tegen FC Nantes. Dit is de generale repetitie voor de Champions League-kraker tegen Bayern München van aankomende woensdag. Hakimi miste de laatste wedstrijden van PSG door een spierblessure, opgelopen in de eerste wedstrijd tegen Bayern. 

Bekijk hier al onze video's