Haaland wint supporters voor zich: 'Tegen welke club ik het liefst uitkom?'

Reacties
Haaland wint supporters voor zich: 'Tegen welke club ik het liefst uitkom?'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erling Haaland heeft zijn best gedaan om de supporters van Manchester City voor zich te winnen. Voor het Etihad Stadium werd de nieuwe spits zondag samen met Stefan Ortega en Julían Álvarez voorgesteld aan de supporters.

De presentatrice van het evenement legde Haaland een vraag van een twitteraar voor: naar welke wedstrijd kijkt hij het meest uit? 'Ik wil de woorden eigenlijk niet uitspreken, maar Manchester United', zei Haaland lachend, tot groot genoegen van de aanwezige fans. De van Borussia Dortmund overgekomen spits lichtte ook de band van zijn familie met Manchester City uit: zijn vader Alfie speelde tussen 2000 en 2003 voor de club.

'Ik heb anderhalf jaar geleden tegen Manchester City gespeeld. Dat was bijzonder', gaf hij aan. 'Mijn grootste idool als voetballer? Mijn vader natuurlijk. Maar ik heb thuis ook veel shirts van Sergio Agüero liggen. Van Manchester City zou ik hem aanwijzen.' Ook dat antwoord kon de supporters wel bekoren. 'Mijn verwachtingen voor dit seizoen? Deel uitmaken van het elftal, iedereen leren kennen en vriendschappen sluiten. Ik wil plezier maken, dan komen de doelpunten vanzelf.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.