Haaland kan weer lachen, maar moet vrezen voor straf

Reacties

Erling Haaland is hard op weg om de bekendste Noorse atleet ooit te worden. De spits van Manchester City had zondag geen reden tot lachen na een teleurstellend resultaat, maar zijn mondhoeken krulden weer wat bij het zien een Photoshop van hem op het bekendste schilderij van een andere beroemde Noor.

Haaland kan weer lachen, maar moet vrezen voor straf
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
3 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De Schreeuw, een wereldberoemd kunstwerk van Edvard Munch, was door een grappenmaker bewerkt zodat de hoofdpersoon in het schilderij vervangen was door de beeltenis van een werkelijk razende Haaland. Dat kon de Noor wel waarderen, zo deelde hij op X. Het lachen zou hem alleen al even snel weer kunnen vergaan, het tafereel kost hem mogelijk een straf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De FA zou de doelpuntenmachine namelijk kunnen bestraffen voor de grofgebekte manier waarop hij, tevens op X, reageerde op de beslissing van arbiter Simon Hooper om het spel stil te leggen tijdens een veelbelovende aanval in de blessuretijd van de topper tegen Manchester City. Het Manchester Evening News heeft de reglementen van de voetbalbond erop nageslagen. Het goede nieuws voor Haaland is dat hun inschatting is dat hij vooral een geldboete moet vrezen, in plaats van een schorsing.

Voorlopig is het nog toekomstmuziek: de FA heeft nog niet bekend gemaakt dat het een onderzoek instelt naar Haaland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.