Gullit heeft spijt van terugkeer naar AC Milan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gullit heeft spijt van terugkeer naar AC Milan
© Pro Shots

Ruud Gullit vertrok na een zeer succesvolle periode in 1993 bij AC Milan en bewees bij Sampdoria dat het een fout was geweest van i Rossoneri om hem te laten gaan. Milan slaagde er hierna in om Gullit te verleiden tot een terugkeer, maar de hernieuwde samenwerking pakte minder gelukkig uit.

• Ook bij FOX Sports is het in deze dagen zoeken naar pareltjes uit het verleden, aangezien de voetbalcompetitie helemaal stil ligt. Zo werd zondag de legendarische bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax uitgezonden, de kraker in 2014 waarin De Blauwvingers uiteindelijk met 5-1 (!) wonnen van de Amsterdammers. Op Twitter vroegen de grapjassen van FC Groningen uit of de eindstrijd van 2015 (waarin zij met 2-0 wonnen van PEC) óók wordt uitgezonden, maar daar wil PEC niets van weten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• In deze voetballoze tijden ligt verslapping van de concentratie op de loer. Dat was in ieder geval zéker zo bij het Franse tv-station M6, dat een item uitzond over topsporters die financiele steun bieden aan het goede doel. Maar in plaats van een foto van Lionel Messi te pakken, kozen ze voor een afbeelding van iemand die (eerlijk is eerlijk) wel héél erg op 'm lijkt...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik doe het huishouden, dat is ook een goede oefening.' 
• De Duitse doelman Marc-André ter Stegen vertelt op de Barcelona-website over hoe hij zijn dagen slijt en hoe hij zijn conditie op peil houdt in deze corona-tijd.

Kevin De Bruyne en Dele Alli speelden zaterdag Fortnite. Op het populaire platform Twitch was de strijd live te volgen. Via een livestream kon ook geld worden gedoneerd voor het coronavirus-solidariteitsfonds. De precieze opbrengst is nog niet bekend, maar de Belg was in ieder geval vereerd zijn bijdrage te mogen leveren aan deze inzameling.

Neymar heeft zijn eigen manier om in zijn achtertuin in conditie te blijven. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain speelt graag een potje footvolley.

Dit bericht bekijken op Instagram

⚽️👊🏽

Een bericht gedeeld door ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) op

'Ik kan hem niets leren over dribbelen, passen of schieten, omdat hij een artiest is in die zaken. Het is duidelijk dat we hem op die vlakken niets hoefden te zeggen.'
 • De Spaanse bondscoach Luis Enrique geeft bij een Q & A bij de Spaanse bond uitleg hoe hij tijdens de Barcelona-trainingen omging met Lionel Messi.

'Hij zou alle onzin op social media achter zich moeten laten en zich moeten concentreren op het voetbal. Soms vraag ik me af als ik hem op Instagram zie of hij nog voetballer is of een show-mannetje.'
 • Michael Rummenigge geeft de 27-jarige Mario Götze gratis advies over diens toekomst. (Sportbuzzer)

• Voor Marc Overmars is het toch een feestelijke dag, waarop hij zijn 47ste verjaardag kan vieren. Gewezen scheidsrechter Dick Jol gaat zijn 65ste levensjaar in.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.