Guidetti schittert tijdens Europees debuut

Reacties

John Guidetti werd donderdagavond de held op Celtic Park tijdens zijn eerste Europese wedstrijd ooit. De voormalige Feyenoorder (22) schoot in de derde minuut van de extra tijd vallend de 3-3 binnen tegen Internazionale.

Guidetti schittert tijdens Europees debuut

'Het was vreselijk om op de bank te zitten, ik ging kapot van de zenuwen. Ongelofelijk dat ik als invaller scoorde. Voor mijn gevoel blijven we nu door die gelijkmaker in de race voor een plek bij de laatste zestien', sprak een uitzinnige Guidetti op de website van de UEFA.

Ook voor hem persoonlijk was het doelpunt een flinke opsteker. Guidetti begon van de laatste elf duels maar twee keer in de basis. Zijn laatste doelpunt dateert van november; een benutte penalty in de bekerwedstrijd tegen Hearts (0-4).

Voor Guidetti had de wedstrijd tegen Inter een speciaal tintje, omdat het ook een weerzien was met zijn voormalige coach Roberto Mancini. 'Ik ben Roberto erg dankbaar om wat hij voor mij heeft betekend. Maar nu is het mijn taak om doelpunten te maken voor Celtic.'

Guidetti was voor de winterstop nog niet speelgerechtigd in de Europa League. Ook Mancini genoot van zijn voormalige pupil. De Italiaan zei dat Guidetti nog steeds alles in zich heeft om de absolute top te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.