Gudelj na gelijkspel: 'Ik kan mijn ploeg weinig verwijten'

Trainer Nebosja Gudelj vindt dat NAC Breda de taken goed is blijven uitvoeren, ondanks de achterstand. Zijn collega Peter Bosz van Heracles Almelo beoordeelde de uitslag (1-1) als terecht. Net als Gudelj zag hij de wedstrijd kantelen na 25 minuten.

'We behielden de motivatie om te winnen, ondanks de achterstand', aldus Gudelj. 'We bleven vooruit verdedigen en deden alles wat gepland was. Complimenten aan mijn team, ik kan ze weinig verwijten. Ik ben tevreden met het spel, maar niet met de uitslag.'

Ook Anthony Lurling, die zelf erg dichtbij een treffer was, vond het gelijkspel geen correcte weergave. We begonnen heel slap, maar vanaf de 25ste minuut hebben we constant druk gezet', stelde hij tegenover Eredivisie Live.

HeraclesOok Peter Bosz van Heracles zag in de 25ste minuut een cruciaal kantelmoment in de wedstrijd. Zonder dat er een treffer viel was dat moment het startsein voor een offensief van NAC, dat uiteindelijk met een puntje beloond werd.

'Ik wilde vooral dat mijn spelers scherper zouden starten. Dat is gelukt, we lieten NAC achter de bal aanlopen. Daarna was het logisch dat de ploeg gelijk maakte, we konden de vrije middenvelder niet meer vinden. Een gelijkspel is over de hele wedstrijd een terechte uitslag.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.