Guardiola is absoluut niet van plan om te vertrekken

Reacties

Voormalig werkgever Bayern München was al aan het flirten met Pep Guardiola, maar de manager van Manchester City heeft elk verhaal over een vertrek naar het rijk der fabelen verwezen.

Guardiola is absoluut niet van plan om te vertrekken
© Pro Shots

Man City verloor al drie Premier League-wedstrijden dit seizoen en staat inmiddels op negen punten achterstand van koploper Liverpool. Duitse media namen waar dat Guardiola niet meer gelukkig zou zijn in Engeland, maar dat spreekt de Spaanse coach tegen.

De regerend landskampioen kan zaterdag goede zaken doen in de Premier League, door de topper tegen Chelsea te winnen. Voorafgaande aan het thuisduel ging het over het 'aanstaande vertrek' van Guardiola. 'Waarom denken mensen dat ik niet gelukkig ben hier? Omdat we onderuit zijn gegaan op Anfield? Of dat ik drie duels heb verloren dit seizoen? Dat is een gekke reden om te zeggen dat ik niet gelukkig ben, ik wil juist blijven hier', zijn de duidelijke woorden van Guardiola.

Ondanks de forse achterstand in Engeland geeft de trainer niet op. 'Als mensen dat denken, kennen ze mij niet. Ik ga de uitdaging juist aan, ik vind het geweldig om eens in deze positie te verkeren. Als de club me volgend seizoen nog wil, zal ik daar voor de volle honderd procent in meegaan.'

In de rubriek Alle Ballen op Bas gaat het ook over de komende topper tussen Manchester City en Chelsea in de Premier League.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.