Guardiola deelt positief nieuws over De Bruyne

Reacties

Kevin de Bruyne viel in de gewonnen Champions League-finale met Internazionale uit met een hamstringkwetsuur en het was de vraag of de Belg de start van de Premier League zou halen. Manager Pep Guardiola heeft na het eerste oefenduel van The Citizens goed nieuws gedeeld over de spelmaker van de treblewinnaar.

Guardiola deelt positief nieuws over De Bruyne
© Pro Shots

'Hij voelt zich veel, veel beter. Ik weet niet of hij Bayern München haalt, of dat hij inzetbaar is tegen Atlético Madrid. Hij moet natuurlijk nog trainen. Maar hij is dichtbij een rentree, hij komt snel terug', zei de Spaanse keuzeheer na het gewonnen oefenduel met Yokohama F. Marinos.

Voor De Bruyne was het uitvallen in de Champions League-finale een hard gelag. De Belg viel in 2021 ook al uit in de eindstrijd, destijds tegen Chelsea nadat hij in botsing was gekomen met Antonio Rüdiger.

Manchester City is momenteel op tournee door Azië en speelt in Japan en Zuid-Korea nog oefenwedstrijden tegen Bayern München en Atlético Madrid. De Premier League start voor The Citizens op 11 augustus met een uitwedstrijd bij promovendus Burnley.

Spelersprofiel

K. De Bruyne


Geboortedatum:
28 juni 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Drongen
Nationaliteit
België
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Manchester City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.