Groningen zonder Skulason in winterstop

Olafur Ingi Skulason zal niet deelnemen aan het trainingskamp dat FC Groningen in de winterstop belegt op de Canarische Eilanden. Arsenal gaat niet akkoord met de proefperiode. Dat wil niet zeggen dat een eventuele transfer van de baan is.

Groningen zonder Skulason in winterstop

FC Groningen is van plan om de 21-jarige IJslander nogmaals te gaan bekijken tijdens een duel van Jong Arsenal. Op 10 januari staat de volgende wedstrijd op het programma, de reserves van West Ham United zijn dan de tegenstander.

Technisch manager Henk Veldmate is nog optimistisch over het doorgaan van de transfer, zo liet hij weten aan het Dagblad van het Noorden: 'Natuurlijk was die jongen teleurgesteld dat de deal niet doorging, maar ik heb vandaag (donderdag, red.) met hem gesproken en hij is nog steeds positief om naar FC Groningen te komen.'

De Groningers hadden gehoopt dit weekeinde nog met Skulason te kunnen spreken. Maar de verdediger bedankte voor de invitatie om naar de thuiswedstrijd tegen Ajax te komen kijken. Hij bleek al een vakantie gepland te hebben op IJsland.

Bekijk hier al onze video's