Groningen neemt PEC-huurling Warmerdam over van Ajax

Reacties

FC Groningen heeft zich versterkt met Django Warmerdam. De 21-jarige verdediger annex middenvelder komt over van Ajax, dat hem dit seizoen verhuurt aan PEC Zwolle. Warmerdam heeft een driejarig contract getekend in Groningen.

Groningen neemt PEC-huurling Warmerdam over van Ajax

Warmerdam doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde nooit in een officiële wedstrijd voor de Amsterdammers. Afgelopen zomer koos hij voor een huurperiode bij PEC. Onder trainer Ron Jans speelde Warmerdam 24 Eredivisie-duels, waarin hij vier keer scoorde.

Na dit seizoen zou Warmerdam in principe terugkeren bij Ajax, waar hij nog een contract tot medio 2018 had. FC Groningen steekt daar echter een stokje voor.

'Onlangs werden we met Zwolle van de mat gespeeld in het Noordlease Stadion (5-1, red.). Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen vast in dit stadion te mogen spelen. FC Groningen is voor mij de perfecte vervolgstap in mijn carrière', reageert Warmerdam op de clubsite van Groningen.

'Na Mike te Wierik is Django Warmerdam de tweede jonge, talentvolle speler die wij nu al weten vast te leggen voor het komende seizoen', toont manager technische zaken Peter Jeltema zich gelukkig.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.