Groep 3: Portugal slaat aanval Slowakije af

Portugal-Slowakije 2-0Portugal heeft de aanval van Slowakije op de eerste plaats in Groep 3 afgeslagen. Door de zege in Lissabon zijn de Portugezen alleen koploper, met drie punten voorsprong op Slowakije en Rusland. Portugal legde de basis voor de overwinning in de eerste helft. Fernando Meira opende na twintig minuten de score, Cristiano Ronaldo vergrootte de marge vlak voor rust. Luis Figo vierde zijn rentree en was negentig minuten van de partij.

Rusland-Letland 2-0
Rusland nam op zijn beurt afstand van Letland en sloot aan bij Slowakije. In Sint Petersburg vielen de doelpunten juist na rust. Andrei Arshavin brak de wedstrijd open in de 56ste minuut, waarna Dmitri Loskov het uit een strafschop tien minuten later afmaakte.

Estland-Liechtenstein 2-0
Estland greep de laatste strohalm door Liechtenstein te kloppen. Opnieuw won het thuisland met 2-0. Andrei Stepanov en Andres Oper maakten de goals, waardoor de Letten nog mogen hopen op de tweede plaats in de race naar het WK 2006 in Duitsland.