Groep 2: Oekraïne weg bij Grieken en Turken

Oekraïne-Kazachstan 2-0Oekraïne is weer een flinke stap dichter bij een startbewijs voor het WK 2006 gekomen. Dankzij de overwinning op Kazachstan en de puntendeling bij de concurrentie hebben de Oekraïners een gat van vijf punten geslagen. Andrei Sjevtsjenko spoelde met de 1-0 een deel van de frustratie van zijn negatieve hoofdrol in de Champions Leaguefinale weg. Igor Avdeyev hielp vlak voor tijd een handje door in eigen doel te scoren.

Groep 2: Oekraïne weg bij Grieken en Turken

Turkije-Griekenland 0-0
Hét affiche van de avond leverde een winnaar, noch doelpunten op. De derby tussen de Turken en Grieken eindigde in Istanbul in 0-0. Turkije sloot af met tien man omdat Yildiray Bastürk vlak voor tijd rood kreeg. Ajacied Angelos Charisteas was de gehele wedstrijd van de partij, maar wist niet te scoren. Door het gelijkspel lijken de twee aartsrivalen zich tevreden te moeten stellen met de tweede plaats in Groep 2.

Albanië-Georgië 3-2
Albanië won het middenmootgevecht met Georgië. Igli Tare was de grote man. De aanvaller van Bologna maakte twee doelpunten en hielp zijn ploeg daarmee op weg naar een 3-0 voorsprong. De inhaalrace van Georgië (goals in de 85ste en 90ste minuut) kwam te laat om nog een punt te pakken.

Bekijk hier al onze video's