Groep 2: Oekraïne stevent op WK af

Griekenland-Oekraïne 0-1Andrei Sjevtsjenko kan zich eindelijk gaan opmaken voor een eindtoernooi met Oekraïne. De voormalige Russische deelstaat won in Piraeus de topper tegen Griekenland. Andrei Husin maakte tien minuten voor tijd het winnende doelpunt. Met nog drie duels te gaan heeft Oekraïne een voorsprong van zeven punten op Turkije, dat de Grieken passeerde.

Kazachstan-Turkije 0-6
Turkije doet weer volledig mee in de strijd om de tweede plaats door dik te winnen bij Kazachstan. In Alma Ata leidden de Turken bij rust al met 3-0. In de laatste tien minuten liep het vervolgens uit naar zes. Tuncay en Fatih Tekke scoorden beiden twee keer. Tekke staat daardoor nu al op zeven WK-kwalificatiegoals.

Denemarken-Albanië 3-1
Ook de Denen doen nog mee om de tweede plaats. Via twee goals van Soren Larsen liepen de Scandinaviërs uit, waarna Martin Jorgensen de wedstrijd besliste. Dat Erjon Bogdani nog wat terug deed, maakte niet veel uit. De ploeg van Morten Olsen heeft één verliespunt meer dan de Turken.