Griek moet einde maken aan doelpuntendroogte Roda JC

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft zich op huurbasis versterkt met Thanasis Papazoglou. De Griekse spits moet het doelpuntenprobleem van de Limburgers oplossen.

Griek moet einde maken aan doelpuntendroogte Roda JC

Bij KV Kortrijk, de club waar Papazoglou onder contract staat, heeft hij dit seizoen echter niet aangetoond een goalgetter te zijn. In twaalf officiële wedstrijden scoorde de 28-jarige aanvaller geen enkele keer. Vorig seizoen deed de drievoudig international van Griekenland het met negen treffers in de Pro League een stuk beter.

'Met de komst van Thanasis hebben we meer mogelijkheden in onze aanvalslinie. De speler is goed bekend bij de scouting en onze technische staf', reageert technisch directeur Ton Caanen op de clubwebsite op de komst van Papazoglou, die eerder uitkwam voor PAOK, OFI Kreta en Olympiakos Piraeus.

Bij Kortrijk begon Papazoglou dit seizoen als eerste spits, maar door een gebrek aan doelpunten belandde hij al snel op de bank. De laatste wedstrijden was Lars Veldwijk steeds de man in de punt van de aanval bij de Belgen. Papazoglou moet in Kerkrade de concurrentie aangaan met Simon Church, Dani Schahin, Nestoras Mytides en David Boysen. Roda scoorde dit seizoen pas acht keer in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.