Graham Potter opnieuw in beeld bij Ajax

Reacties

Graham Potter is opnieuw in beeld voor de trainersfunctie van Ajax. De 48-jarige Engelsman legde de interesse aanvankelijk naast zich neer, maar nieuwe gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden.

Graham Potter opnieuw in beeld bij Ajax
Ajax
Ajax
2 - 2
Excelsior
Excelsior

In de zoektocht naar een opvolger voor John van 't Schip schaakte Ajax in de afgelopen periode op meerdere borden. De club voerde gesprekken met diverse kandidaten, waarbij de keuze viel op Potter. De gesprekken met de oud-trainer van Brighton & Hove Albion en Chelsea liepen al langer en gingen de goede kant op, maar door de ontstane onrust na de schorsing van Alex Kroes liet Potter weten nu niet in te willen stappen.

Poll Is Graham Potter de juiste keuze voor Ajax?
  • Ja
  • Nee

Vanuit Potters kamp klinkt nu dat Ajax gevraagd heeft of hij zijn beslissing zou willen heroverwegen en zodoende zijn beide partijen weer met elkaar in gesprek geraakt. Het lijkt erop dat Potter meerdere opties heeft, terwijl Ajax ook andere serieuze mogelijkheden in kaart gebracht heeft. Mochten de gesprekken alsnog stranden, dan kan Ajax snel doorschakelen.

Wie is Graham Potter? Op VI PRO vind je een profiel van de Engelse manager.

Potter momenteel zonder club
Potter zit momenteel zonder club, nadat hij in april vorig jaar ontslagen werd door Chelsea. Bij die club was hij hij ruim een half jaar werkzaam. Bij Brighton boekte Potter wel successen. Zijn speelstijl werd geprezen en dat leverde al snel interesse van andere clubs op. Potter was ook werkzaam bij het Zweedse Östersunds FK en Swansea City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.