Grabbelende Onana lijkt druk op Ten Hag nog groter te maken

Reacties

André Onana is woensdagavond enorm in de fout gegaan in het duel met Bayern München. De doelman van Manchester United maakte een blunder in de openingswedstrijd van de groepsfase van de Champions League.

Grabbelende Onana lijkt druk op Ten Hag nog groter te maken
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
4 - 3
Manchester United
Manchester United

Afgelopen seizoen was Onana nog een sensatie in het miljardenbal. Mede dankzij zijn indrukwekkende optredens haalde Internazionale de finale. Die werd verloren van Manchester City, maar stadgenoot United besloot dat het tijd was om Onana met zijn oude trainer Erik ten Hag te herenigen.

Terwijl de manager nu onder druk staat, liet juist de Kameroener hem in de steek. In Zuid-Duitsland kreeg Onana een ogenschijnlijk simpel schot te verwerken, maar de oud-Ajacied verkeek zich volledig op de poging van aanvaller Leroy Sané.

Daardoor keek Manchester United binnen een half uur weer tegen een achterstand aan. Het werd overigens binnen vijf minuten nog erger, want toen tilden de Duitsers de marge alweer naar twee. Daar trof Onana echter geen blaam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.