Gorter groeit door flinke fout uit tot schlemiel bij Ajax

Reacties

Jay Gorter beleeft een zeer ongelukkig duel om de Johan Cruijff Schaal. De Ajax-doelman maakte tegen PSV na rust een fout, waardoor de Eindhovenaren op 2-3 kwamen. Voor rust ging hij ook al niet helemaal vrijuit.

Gorter groeit door flinke fout uit tot schlemiel bij Ajax
Ajax
Ajax
3 - 5
PSV
PSV

Gorter liet na 65 minuten een knal van Armando Obispo los, waardoor de rebound een koud kunstje was voor Cody Gakpo: 2-3.

Voor rust was Gorter ook al in negatieve zin betrokken bij de 1-2 van PSV. Vanwege zijn weifelende uitkomen kon Guus Til raak koppen. Vervolgens botste Gorter met de in de lucht verslagen Daley Blind.

Gorter had in het duel met PSV juist de kans gekregen van coach Alfred Schreuder. Hij kreeg de voorkeur boven Remko Pasveer, die in de voorbereiding lang met blessureleed kampte. De eveneens ervaren Maarten Stekelenburg worstelt ook nog met fysieke klachten.

Tot overmaat van ramp voor Gorter viel kort na de 2-3 ook de 2-4. Een van richting veranderd schot van Til ging over de doelman heen. Kort daarna zorgde Mohammed Kudus wel weer voor de 3-4.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg de ontknoping van het duel in VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.