Goossens maakt indruk op ADO en tekent contract

Reacties

John Goossens is per direct speler van ADO Den Haag. De club bereikte met de transfervrije middenvelder overeenstemming over een contract tot de zomer van 2019.

Goossens maakt indruk op ADO en tekent contract

De 29-jarige Goossens trainde al enkele weken mee in Zuid-Holland en liet een goede indruk achter. Daarop besloot ADO Den Haag snel te handelen, aangezien de spoeling op het middenveld dun is achter de vaste bezetting Danny Bakker, Lex Immers en Nasser El Khayati.

Goossens hoopt op een fraaie afsluiter van het seizoen. 'Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een rol kan spelen dit seizoen. Ik neem toch een stukje ervaring mee. De ploeg staat er goed voor. Ik hoop binnen en buiten het veld een steentje bij te dragen', vertelde hij aan ADO TV.

Goossens vertrok afgelopen winter bij het Amerikaanse Chicago Fire, wat zijn derde avontuur in het buitenland was. Eerder speelde de in Heemstede geboren routinier voor FC Pune City (India) en FC Voluntari (Roemenië). In Nederland was Goossens actief voor onder andere NEC en Feyenoord. De linkspoot speelde 102 duels in de Eredivisie, waarin hij zeventien keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.