Goed nieuws uit ziekenboeg Milan: Zlatan nadert rentree

Reacties

Zlatan Ibrahimovic hoopt zaterdag in het thuisduel met Hellas Verona zijn rentree te maken bij AC Milan. De veertigjarige aanvaller was een maand uit de roulatie vanwege een achillespeesblessure.

Goed nieuws uit ziekenboeg Milan: Zlatan nadert rentree
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
3 - 2
Hellas Verona
Hellas Verona

Ibrahimovic hervatte deze week de groepstraining en wordt klaargestoomd voor de competitiewedstrijd tegen Hellas Verona en het Champions League-duel met FC Porto. Volgens La Gazzetta dello Sport is de kans aanzienlijk dat de Zweed zaterdag terugkeert in de wedstrijdselectie van Stefano Pioli.

Vanwege een knieblessure moest Ibrahimovic een streep zetten door het afgelopen EK en de eerste twee competitieduels van AC Milan. Vorige maand viel de aanvaller dertig minuten in tegen Lazio en maakte hij meteen zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar een nieuwe blessure gooide vervolgens roet in het eten.

Calabria en Krunic
Naast Ibrahimovic lijken ook Davide Calabria en Rade Krunic fit voor het treffen met Hellas Verona. Dat geldt niet voor Mike Maignan en Theo Hernández. Maignan is tien weken uit de running vanwege een polsblessure, Hernández kampt met de naweeën van corona. Om het keepersprobleem op te lossen, legde Milan oudgediende Antonio Mirante vast

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.