Godín (38) komt al na halfjaar terug uit pensioen

Reacties

Ruim een half jaar nadat Diego Godín zijn voetbalpensioen aankondigde, keert de 38-jarige verdediger terug. CR Porongos, een zelfs in Uruguay weinig bekende naam, heeft hem gecontracteerd.

Godín (38) komt al na halfjaar terug uit pensioen
© Pro Shots

Dat maakt Porongos dinsdag bekend. Daarmee komt Godín terug op zijn besluit om zijn glansrijke carrière te beëindigen, al moet erbij gezegd worden dat Porongos niet op een hoog niveau actief is. De club speelt ergens in het binnenland van Uruguay en de competitie wordt niet georganiseerd door de reguliere Uruguayaanse voetbalbond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Uruguayaanse bronnen is er wel een prijs te winnen: de Copa Nacional de Clubes de OFI, waarbij OFI de afkorting is voor de bond die zich ontfermt over het voetbal in het binnenland. Als Godín die beker wint met zijn ploeg, zou die winnaarsmedaille in zijn prijzenkast prijken naast onder meer eindzeges in La Liga, de Copa del Rey, de Europa League en de Copa América.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.