Go Ahead pikt vierde zomeraanwinst op bij FC Twente

Reacties

Jahnoah Markelo speelt komend seizoen in Deventer. De negentienjarige aanvaller maakt de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles. Na Rashaan Fernandes, Xander Blomme en Finn Stokkers is hij de vierde zomeraanwinst op De Adelaarshorst.

Go Ahead pikt vierde zomeraanwinst op bij FC Twente
© Pro Shots

Markelo, de jongere broer van Nathan Markelo, doorliep de jeugdopleiding van Ajax en stapte in 2019 over naar Twente. Daar maakte hij jongstleden oktober zijn officiële debuut in de hoofdmacht: in het TOTO KNVB-bekerduel met SV Oss deed hij een klein half uur mee.

Nu laat Markelo, een linksbenige rechtsbuiten, Twente dus achter zich: hij vertrekt naar Deventer, waar hij een contract voor drie seizoenen heeft getekend. 'Ik heb een mooie tijd gehad bij FC Twente en kreeg op de trainingen regelmatig te horen dat ik goed bezig was, maar ik voelde ook dat ik klaar was voor een nieuwe stap in mijn carrière', vertelt hij op de clubsite van Go Ahead.

'Door zijn jaren bij de jeugdopleidingen van Ajax en FC Twente beschikt Jahnoah over een goede voetbalachtergrond. Voor hem is het goed dat hij nu in een nieuwe omgeving op jacht gaat naar zijn echte doorbraak. Hij heeft veel potentie door zijn specifieke aanvallende kwaliteiten', zegt technisch manager Paul Bosvelt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.