Go Ahead haalt Llansana na tien jaar weg bij Ajax

Reacties

Enric Llansana zet zijn carrière voort bij Go Ahead Eagles. De club heeft een overeenstemming bereikt met Ajax, waar zijn contract nog een jaar doorliep. Llansana kwam in 2012 in de jeugdopleiding van Ajax terecht, maar speelde nooit in de Eredivisie. In Deventer kan hij met een vierjarig contract op zak alsnog voor een Eredivisie-debuut gaan.

Go Ahead haalt Llansana na tien jaar weg bij Ajax
© Pro Shots

De in Spanje geboren Llansana kwam op jonge leeftijd in de opleiding van Ajax terecht en maakte begin 2019 zijn debuut in het betaald voetbal bij Jong Ajax. Na die wedstrijd tegen Jong FC Utrecht volgden er nog zestig wedstrijden op het tweede niveau van Nederland, waardoor Llansana zich met flink wat ervaring meldt in de Adelaarshorst.

'Na twee jaar in de Keuken Kampioen Divisie beschouw ik het als een heel mooie stap om bij Go Ahead Eagles te laten zien wat ik zelf in huis heb als middenvelder. Ik wil aantonen dat ik het niveau van de Eredivisie aankan, veel spelen en genieten bij deze prachtige club', vertelt Llansala op de website van Go Ahead.

De formatie uit Deventer is al flink actief op de transfermarkt, eerder werden Finn Stokkers, Jahnoah Markelo, Rashaan Fernades, Xander Blomme, Jeffrey de Lange, Bobby Adekanye en José Fontán (huur) vastgelegd.

Spelersprofiel

Llansana


Geboortedatum:
12 april 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Tarragona
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
64 kg
Huidige club:
Go Ahead Eagles
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.