Go Ahead gaat voor talentvolle Spanjaard en hoopt op een back

Reacties

Go Ahead Eagles gaat zich versterken met Darío Serra. De twintigjarige aanvaller komt op huurbasis over van Valencia. Daarnaast denkt men in Deventer nog altijd na over de komst van een extra linksback.

Go Ahead gaat voor talentvolle Spanjaard en hoopt op een back
© Pro Shots

Serra is een aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan. Hij staat nu nog onder contract bij Valencia maar is daar tussen wal en schip geraakt. De club uit Deventer huurt hem voor een half jaar, waarna ze de Spanjaard transfervrij over kunnen nemen.

Daarnaast wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan de komst van een linkervleugelverdediger. Dat werd in Deventer een item na de zware blessure van Bas Kuipers. Op de burelen in De Adelaarshorst zijn onder meer de namen van Djevencio van der Kust (FC Utrecht, foto) en Fredrik Oppegard (PSV) gevallen. De komende dagen moet duidelijk worden of er een aanvallend ingestelde back de overstap naar Overijssel kan maken. Naast Van der Kust en Oppegard zijn er meer gegadigden.

Uitgaand is het nog relatief rustig. In een eerdere fase werd er geïnformeerd naar Willum Willumsson, maar Go Ahead weigert de IJslander te laten gaan. Aberdeen hoopt nog wel Jay Idzes op te pikken, maar vraag en aanbod liggen momenteel nog te ver uit elkaar. Go Ahead twijfelt nog of het Idzes wel wil laten gaan. Daarnaast houdt men in Deventer nog rekening met het vertrek van één of meer spelers die nu buiten de boot vallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.