Go Ahead Eagles-Vitesse hervat na tijdelijke staking

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse is tijdelijk gestaakt, nadat een boze supporter van Go Ahead het veld had betreden.

Scheidsrechter Danny Makkelie had op dat moment zojuist Vitesse de tweede strafschop in vijf minuten toegekend. De stoppen sloegen daarop door bij de gefrustreerde fan, die door Go Ahead-doelman Eloy Room al snel terug naar de tribunes werd gestuurd. Vervolgens gooiden supporters van Go Ahead ook nog vuurwerk op het veld.

Reden genoeg voor Makkelie om het verhitte duel te staken. Na een kleine onderbreking werd de wedstrijd weer hervat met een strafschop van Lucas Piazon, die voor de tweede keer onberispelijk raak schoot vanaf de stip. Daardoor leidt Vitesse bij de rust met 2-0 in De Adelaarshorst.