Go Ahead Eagles kiest voor oude bekende Van Staa, Bosvelt adviseur

Reacties

Jan van Staa is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De 62-jarige coach is de opvolger van de ontslagen Leon Vlemmings en heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Go Ahead Eagles kiest voor oude bekende Van Staa, Bosvelt adviseur

Het is slechts een van de wijzigingen. Paul Bosvelt fungeert per direct als technisch adviseur van de directie, terwijl Kick Maatman als assistent-coach wordt toegevoegd aan de technische staf. Daarnaast vertrekt Marco Koorman als trainer van het tweede.

Van Staa keert in De Adelaarshorst terug op het oude nest. Hij was eerder hoofdtrainer bij Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en FC Twente (interim). Directielid Hans de Vroome geeft op de clubsite toelichting: 'Jan heeft in het verleden al bewezen dat hij snel voor effect kan zorgen. Daarnaast kent hij de club. Dit verkort zijn aanpassingsperiode.'

Go Ahead staat na zestien speelronde veertiende in de Jupiler League. Het is na het vertrek van Leon Vlemmings en technisch manager Dennis Bekking de bedoeling dat er een frisse wind gaat waaien in Deventer, waar Henk ten Cate en Bert van Marwijk als adviseurs van de directie aan de slag gaan. Lees meer over de nieuwe plannen op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.