Go Ahead Eagles in diepe rouw om overlijden zoontje van doelman Michaelis

Reacties

Go Ahead Eagles heeft maandag met grote verslagenheid melding gemaakt van het overlijden van Jax, het zoontje van de 27-jarige doelman Mitchel Michaelis.

Go Ahead Eagles in diepe rouw om overlijden zoontje van doelman Michaelis
© Pro Shots

'Woorden schieten te kort om dit hartverscheurend verdrietige nieuws te beschrijven. Spelers, staf en medewerkers van de club leven intens mee met Mitchel en zijn vriendin Jenn, die afgelopen zomer met trots de geboorte van Jax kenbaar maakten. Nadien moest Jax een oneerlijke strijd tegen een zeldzame ziekte leveren. Een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn helaas afscheid nemen van Jax', schrijft de club in een statement.

Dinsdagavond wacht voor Go Ahead de competitiewedstrijd tegen FC Volendam, de oude club van Michaelis. De Deventenaren melden dat beide teams met rouwbanden zullen spelen in De Adelaarshorst. Daarnaast zullen spelers van beide clubs een speciaal shirt dragen om hun steun en medeleven te betuigen.

'De verslagenheid bij onze jongens is groot',  reageert Go Ahead-trainer Kees van Wonderen. 'De wedstrijd van morgen spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel.'

Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 3
FC Volendam
FC Volendam

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.