Globetrotter Ebecilio strijkt dit keer neer in Japan

Reacties

Lorenzo Ebecilio heeft weer een nieuw avontuur te pakken. De aanvaller gaat dit keer aan de slag in Japan bij Jubilo Iwata en moet de club meehelpen in de strijd tegen degradatie.

Globetrotter Ebecilio strijkt dit keer neer in Japan

De 27-jarige Ebecilio kost de Japanners een half miljoen euro. Bij Rode Ster Belgrado mocht de vleugelspits na een jaar alweer vertrekken. Voor Ebecilio wordt Júbilo Iwata alweer zijn zevende buitenlandse avontuur, na te hebben gespeeld voor Metallurg Donetsk (Oekraïne), FK Qabala (Azerbeidzjan), Mordovia Saransk (Rusland), Anzhi Makhachkala (Rusland), APOEL Nicosia (Cyprus) en het Servische Rode Ster.

Als jonge speler gold Ebecilio als een groot talent bij Ajax. In het seizoen 2010/11 kwam hij tot zestien wedstrijden in het eerste elftal van de Amsterdammers, een jaar later beleefde hij met zes goals en drie assists in 22 Eredivisie-wedstrijden een prima jaar bij Ajax, maar toch bleef een echte doorbraak uit. Daarop koos Ebecilio voor een buitenlands avontuur en inmiddels is wel duidelijk dat het avontuur hem altijd is blijven trekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.