Gladbach rouwt om overlijden van twintigjarige jeugdspeler

Reacties

Borussia Mönchengladbach-speler Jordi Bongard is op twintigjarige leeftijd overleden. De club uit Duitsland meldt dat Bongard omkwam bij een ernstig auto-ongeluk. Bij Gladbach heeft men met verslagenheid gereageerd op het verschrikkelijke nieuws.

Gladbach rouwt om overlijden van twintigjarige jeugdspeler

'We hebben het nieuws vanochtend gehoord en staan perplex', sprak sportief directeur Roland Virkus op de clubwebsite. 'Onze sympathie en gevoelens zijn bij de familie van Jordi.' De club voegt eraan toe dat Bongard voor altijd in het hart zit bij iedereen binnen Gladbach.

Bongard speelde sinds 2013 in de jeugdopleiding van Gladbach, waar hij sinds het seizoen 2020/21 in de Onder-23 speelde. Hij was verdediger en speelde jeugdinterlands voor Duitsland Onder-17 en Onder-18. Bongard kwam sinds mei 2021 niet meer in actie in een officiële wedstrijd vanwege twee ernstige blessures.

Gladbach heeft voor donderdag de trainingen van het eerste elftal en de Onder-23 gecanceld. De persconferentie van trainer Adi Hütter van de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg van zaterdag gaat eveneens niet door.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.